Menu Sluiten

Bestellen en Verzending

Bestellen

Hoe kunnen er sokken gekocht worden via onze website?

Zoek een leuk artikel uit op de site en volg de aangegeven stappen om het artikel te bestellen. Als u al uw gegevens, de aflevergegevens en de betaalmethode ingevuld heeft, kunt u uw bestelling afronden en wordt er direct een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mail adres dat u ingevoerd heeft.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen thuis

Verzending

Wij verzenden met post.nl of DHL

Verzendkosten in Nederland – €1,55 per verzending
Verzendkosten naar Duitsland – €3,55 per verzending
Verzendkosten naar andere landen – €9,55 per verzending

Gratis verzending binnen Nederland bij een bestellingen boven de 40 euro

Mandelijkse sokken

Mandelijke sokken zijn bedoeld voor vrouwen, mannen en koppels

U onvangt nieuwe sokken iedere maand. 
Wij verzenden iedere maand sokken over de gehele wereld. U hoeft  alleen maar te zeggen of de sokken voor u zijn of voor iemand anders en naar welk adres we ze maandleijks moeten verzenden.

Kies het abonnement dat bij u past: voor vrouwen, voor mannen of voor jullie allebei. U kunt het afzeggen wanneer u maar wilt.

Wij verzenden het pakje iedere eerste maandag van de maand, die u de volgende dag in huis hebt

U kunt kiezen tussen maandelijke betalen of gelijk voor  de hele jaar.  Bij jaar deelname onvangt u een welkome cadeau en ook een extra  cadeau op de 12-de maand.

Prijs van het dellname is 6.95 per maand inclusief verzend kosten. Het bedrag wordt iedere maand van uw rekening op 20-ste van  de vorige maand afgeschreven. Bij het problemen van afschrijven  doet u volgende maand niet mee aan verzinding. Na 3 maanden niet gelukte afschrijvingen achter elkaar, uw adres wordt definitief verwijderd. Hebt u een verzend adres in het buiteland? Dat kan ook. Voor prijs van 16,95 euro per maand verzenden wij uw bestelling naar wereldwijd adres

Prijs van het deelname voor jaar abonement is 75 euro. Dat kan voor u zelf of als cadeau gekocht worden. Bij bestelling voor de ontvanger in de andere land worden extra  verzind kosten in rekeniong gebracht, dan bedraagt de deelname 195 euro  inclusief wereldwijd verzending. De  verzend kosten worden op de grond van het land van  verzending berekent.